co się dzieje?

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

w tym miejscu będziemy zamieszczali relacje i fotki z realizacji projektu :)

Artykuły

Przejdź do - Szkolenie typu „kelner-poziom zaawansowany”

Szkolenie typu „kelner-poziom zaawansowany”

11 grudnia 2024
Szkolenie typu „kelner-poziom zaawansowany” z projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis”. Uczennice z klasy 2H zgłębiały tajniki przygotowania i serwowania takich potraw jak: ostrygi, homary, ślimaki czy też flambirowane owoce i naleśniki. Niesamowite wrażenia smakowe oraz nowe doświadczenia zawodowe. Dziękujemy Panu Marcinowi Włodarczyk za profesjonalne szkolenie. Projekt realizowany przez UPEMI z Warszawy oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu. 
Fotorelacja poniżej
Przejdź do -  Szkolenie z projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis”

Szkolenie z projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis”

18 listopada 2024

Kolejne szkolenie z projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis” za nami. Tym razem to grupa nauczycieli szkoliła swoją wiedzę i umiejętność praktyczne w przygotowywaniu kawy i napojów kawowych . Projekt realizowany przez UPEMI z Warszawy oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu.  Poniżej fotorelacja

 

Przejdź do - 3b oraz 4BS na szkoleniu

3b oraz 4BS na szkoleniu

13 listopada 2024

Zajęcia szkoleniowe dla uczniów technikum budowlanego z klasy 3B oraz 4BS. Kosztorysowanie z wykorzystaniem programu NORMA ekspert- drugi tydzień zajęć prowadzonych przez Pana Patryka Gniedziejko w ramach projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis”. Projekt realizowany jest  przez UPEMI z Warszawy oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu. Poniżej krótka fotorelacja

Przejdź do - „Kuchnie świata”

„Kuchnie świata”

8 listopada 2024
 

„Kuchnie świata”- cykl praktycznych zajęć szkoleniowych, które przybliżają naszym uczestnikom projektu odległe kraje. Tym razem zawędrowaliśmy do Włoch, gdzie oczywiście nie mogło zabraknąć bardzo znanych potraw takich jak Focaccia, tiramisu czy też spaghetti Bolognese. Zajęcia odbywają się w ramach projektu „Kariera zawodowców w naszych rękach bis” realizowanego przez UPEMI z Warszawy oraz Starostwo Powiatowe w Zgorzelcu. Zajęcia poprowadził Pan Darek Smolarczyk. Projekt w szkole prowadzony jest przez Panią Barbarę Karnikowską-Bożek oraz Panią Sylwię Kołodziejczyk. Poniżej fotorelacja

 

 

 
Przejdź do - Kuchnia molekularna

Kuchnia molekularna

29 października 2024
Tajemnicza „kuchnia molekularna” odkrywa swoje tajemnice przed uczniami 3G i 3K podczas szkolenia w ramach projektu „Kariera zawodowców e naszych rękach bis”. Szkolenie poprowadził Pan Dariusz Smolarczyk a projekt możemy realizować dzięki UPEMI z Warszawy oraz Starostwu Powiatowemu w Zgorzelcu 
Fotorelacja w warsztatów w `czytaj więcej...`

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2024-02-08
Data publikacji:2024-02-08
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:Grzegorz Juraszek
Liczba odwiedzin:2054